WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanE Classic Pakket M Plus Automaat

€ 52.890,00

OPERATIONAL LEASE EUR 650,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5942652
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €686 per maand
MINI Countryman E Classic Pakket M Plus Automaat
€ 52.890,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U voelt de onbeperkte kracht van elektrische aandrijving, elke keer als u op weg gaat met deze MINI Countryman. De elektromotor laat u geluidloos over de weg gaan. Wat een verademing, en zoveel power ook nog! We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Deze MINI Countryman heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. Verder is de MINI uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Met het digitale dashboard kunt u de cockpit-interface naar uw voorkeur instellen. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Trekhaak aanwezig. Maar dat zie je niet meteen, want het is een elektrisch inklapbare trekhaak. De uitrusting van deze MINI is met connected drive services, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst behoorlijk compleet.

De geavanceerde technologie in deze MINI is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Het Top Gun-gevoel komt van de head-up display, die alle dashboardinfo in het rijzicht projecteert. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, forward collision warning system en autonoom remsysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze Countryman te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u