WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanC Favoured Pakket L Automaat

€ 58.558,00

OPERATIONAL LEASE EUR 808,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5942665
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €754 per maand
MINI Countryman C Favoured Pakket L Automaat
€ 58.558,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze MINI Countryman. Deze gloednieuwe wagen is onmiddellijk uit voorraad leverbaar. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De R in de maand? Dan is het tijd voor de luxe van de meegeleverde stoelverwarming! De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Wind, sneeuw, hagel, regen... allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. In deze MINI profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing en dakdraagsysteem.

Snelheid, omgevingsinfo, navigatie en communicatie... Het digitale dashboard geeft alles realtime weer. Het gebruik van de 360 graden camera op deze auto zorgt voor een groter gezichtsveld en helpt de dode hoeken te elimineren. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. De Harman/Kardon audioinstallatie zorgt voor een krachtige en zuivere klankweergave. Ook dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en draadloos opladen horen tot de voorzieningen op deze auto.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Dankzij de head-up display krijg je de gewenste dashboardinfo op de voorruit geprojecteerd. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze MINI u om veiliger te rijden. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u