WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperC John Cooper Works Pakket XL Automaat

€ 51.850,00

NLZ-504-LJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €667 per maand
MINI Cooper C John Cooper Works Pakket XL Automaat
€ 51.850,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U hoeft geen grote auto om toch ruimte te hebben als het nodig is. Da's nou typisch een van de extra's die deze hatchback biedt. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, antracietkleurige hemelbekleding en donker getint glas achter zijn aan boord.

Met het digitale dashboard kunt u de cockpit-interface naar uw voorkeur instellen. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Waar u zelf ook bent, u staat altijd in contact met de auto via de app op uw smartphone. Zo controleert u uiteenlopende functies, ook op afstand. Met het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van muziek zoals die bedoeld is. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Een veilige rit voor ogen: daarvoor zorgt de head-up display! Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Lijkt deze MINI u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u