WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Direct leverbaar

MINI CooperSE John Cooper Works Pakket M Automaat

€ 47.890,00

PRIVATE LEASE EUR 642,- (48 mnd/10.000 km)

NL5930854
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €622 per maand
MINI Cooper SE John Cooper Works Pakket M Automaat
€ 47.890,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Vergeet de beperkingen van een aparte kofferbak. De extra deur van deze hatchback geeft toegang tot een zee van ruimte. Het rijden met deze auto is werkelijk grenzeloos, want de actieradius is groot genoeg voor allerlei veelvoorkomende ritten en de tijd om de accu's op te laden is prima in te passen in uw dagelijkse bezigheden. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. In deze MINI profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding en donker getint glas achter.

Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio... de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! Met de sleutel op zak instappen en wegrijden. Keyless entry maakt het mogelijk. Met DAB ontvangst, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting is deze auto helemaal compleet.

De geavanceerde technologie in deze MINI is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Hou zicht op de weg en check tegelijk de functies op het dashboard: dat kan, dankzij de head-up display.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Electric aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron