WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE Favoured pakket M Automaat

€ 44.990,00

NLZ-998-NV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €587 per maand
MINI Cooper SE Favoured pakket M Automaat
€ 44.990,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij lijkt van binnen wel groter dan van buiten. Komt door al die extra ruimte die een hatchback als deze herbergt. En toch een lichte, zuinige en betaalbare auto. De actieradius van deze auto is ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten en de laadtijd zal u nog verbazen. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 10 kilometer heeft gereden sinds 2024. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Last van de vorst? Door de stoelverwarming zit u in ieder geval vorstelijk! Het glazen panoramadak laat meer licht binnen in het interieur en zorgt voor een magnifiek uitzicht naar buiten. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard in deze auto maakt personalisatie van uw cockpitinterface mogelijk. Met de 360 graden camera op deze auto wordt het rijden een heel stuk veiliger, dankzij het optimale zicht dat het biedt. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. Ook navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor zijn aan boord.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Rijden met het overzicht van een straaljagerpiloot? De praktische en veilige head-up display projecteert dashboardinfo binnen uw gezichtsveld, zodat u uw blik nooit hoeft te verplaatsen. Oog op de weg! Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Ook helpen het dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u