WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE Favoured Pakket M Automaat

€ 45.240,00

PRIVATE LEASE EUR 469,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5932765
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €583 per maand
MINI Cooper SE Favoured Pakket M Automaat
€ 45.240,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U hoeft geen stationwagen of SUV te hebben om toch af en toe wat meer bagage of lading te vervoeren. Met een hatchback neemt u naar behoefte wat extra's mee. Nooit meer naar de pomp! De elektromotor opladen en rijden maar! Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Kijk, en die stoelverwarming, dat is nou echt comfort. Helemaal als het buiten winters aanvoelt. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Het digitale dashboard ondersteunt u voortdurend met actuele, bruikbare informatie. De 360 graden camera kan het blinde vlek probleem van de achteruitkijkspiegel oplossen, waardoor ongevallen worden voorkomen. Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. Het audiosysteem is gekoppeld aan het navigatiesysteem en is bovendien voorzien van bluetooth en hoogwaardige radio met DAB+. Aan boord van deze MINI Electric is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Ook dashboard met spraakbediening, automatische airconditioning, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zoals u mag verwachten van deze MINI Electric is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen! In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze MINI u om veiliger te rijden. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u