WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Direct leverbaar

MINI CooperSE Favoured Pakket M Automaat

€ 47.240,00

PRIVATE LEASE EUR 635,- (48 mnd/10.000 km)

NL5935527
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €610 per maand
MINI Cooper SE Favoured Pakket M Automaat
€ 47.240,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Geniet van de ruimte en het comfort van deze MINI Electric. Schoon, stil en fiscaal vriendelijk: met de elektromotor is het zuinig zoeven! Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. In deze MINI profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding en donker getint glas achter.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Een comfortabele optie is keyless entry. U kunt de portieren openen en afsluiten zonder de sleutel vast te houden. Deze auto is voorzien van lederen sportstuur, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Deze MINI is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De head-up display projecteert alle gewenste dashboardinformatie op de juiste hoogte in de voorruit.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron