WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE Classic Pakket XL Automaat

€ 46.140,00

PRIVATE LEASE EUR 475,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5932845
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €599 per maand
MINI Cooper SE Classic Pakket XL Automaat
€ 46.140,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu laden: 3-fasen
Accu snelladen: ja

Handig, zo'n hatchback. Aan de achterzijde een extra deur, om makkelijk in en uit te laden. De fluisterstille elektromotor zorgt voor pittige rijprestaties zonder uitstoot. Maar wel met fiscaal voordeel! Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Onderweg heeft u extra veel te zien dankzij het glazen panoramadak. In deze MINI profiteert u onder andere ook van: LED koplampen en donker getint glas achter.

Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. De geluidsinstallatie van Harman/Kardon verandert het interieur in een concertzaal. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Dankzij de keyless entry nooit meer graven in uw zakken of tassen op zoek naar de autosleutel. Uw auto herkent u en zet de deuren open! U bent in deze MINI ook voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, lederen sportstuur, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. U hoeft uw ogen niet meer van de weg te halen om dashboardinformatie te checken. De head-up display projecteert het rechtstreeks in uw zichtveld.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Electric aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u