WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Direct leverbaar

MINI CooperSE Classic Pakket M Automaat

€ 46.140,00

PRIVATE LEASE EUR 549,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5939319
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €599 per maand
MINI Cooper SE Classic Pakket M Automaat
€ 46.140,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De vijfde deur achter is niet alleen handig, deze hatchback is ook een stuk lichter dan een SUV of sedan. Dat scheelt! Een elektrische auto is echt niet meer alleen voor korte ritjes. Het rijbereik van deze auto biedt voldoende ruimte voor uw dagelijkse ritten. Daardoor kan het opladen vaak 's nachts gebeuren. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 10 kilometer afgelegd. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook LED koplampen en donker getint glas achter.

Bijzonder prettige optie is de keyless entry. De sensor herkent uw aanwezigheid en de auto gaat van het slot. De uitrusting van deze MINI is met lederen sportstuur, DAB ontvangst, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting behoorlijk compleet.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Jachtvliegers weten het al jaren: belangrijke info projecteer je in je zichtveld zodat je je hoofd niet meer hoeft te draaien. De hier aanwezige head-up display doet precies hetzelfde!

Wat kunnen we verder nog zeggen? Tijd voor een elektrische proefrit! Neem contact op en maak meteen een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron