WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE Classic Pakket M Automaat

€ 46.140,00

PRIVATE LEASE EUR 475,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5935483
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €599 per maand
MINI Cooper SE Classic Pakket M Automaat
€ 46.140,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij lijkt van binnen wel groter dan van buiten. Komt door al die extra ruimte die een hatchback als deze herbergt. En toch een lichte, zuinige en betaalbare auto. De voordelen van de elektromotor spreken voor zich: stil, schoon en snel! Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 10 kilometer afgelegd. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Een heerlijke hoeveelheid daglicht zorgt voor een riant en ruimtelijk effect door het glazen panoramadak. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Alle ritinformatie en communicatie is gebundeld in één overzichtelijk digitale dashboard. Met de 360 graden camera kunt u elk detail rond de auto zien, waardoor mogelijke schade door verkeerd inschatten van afstanden vermeden wordt. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Het infotainmentsysteem is niet alleen voorzien van een navigatiesysteem maar ook uitgerust met bluetooth en DAB-ontvanger. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De automatische veiligheidssystemen in deze MINI fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Da's veilig! Alle informatie geprojecteerd op de voorruit via head-up display, zodat u uw ogen op de weg kunt houden! Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe Electric. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u