WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE Classic Pakket M Automaat

€ 46.140,00

PRIVATE LEASE EUR 475,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5935523
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €599 per maand
MINI Cooper SE Classic Pakket M Automaat
€ 46.140,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Elektrisch rijden is ontspannen rijden. Achter het stuur van deze MINI Electric kunt u zich in alle rust concentreren op de weg. Met de elektromotor zoeft u fluisterzacht over de weg. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Laat die bochten maar komen! In de sportstoelen zitten u en uw bijrijder altijd goed! Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Met het digitale dashboard heeft u essentiële info in beeld. Altijd, overal. De vier camera's die samen de 360 graden camera vormen, bieden u de mogelijkheid om obstakels in elke richting te zien. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Mocht zich een probleem voordoen, dan krijgt u via remote services op uw smartphone te zien wat er precies aan de hand is, waar u ook bent. Het navigatiesysteem is gecombineerd met een uitgebreid audiosysteem, waarbij online muziek te beluisteren is via bluetooth en radio van hoge kwaliteit via DAB+. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van dashboard met spraakbediening, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

De MINI Electric is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen! Bij de veiligheidssystemen van deze MINI hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u