WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE John Cooper Works Pakket XL Automaat

€ 46.140,00

PRIVATE LEASE EUR 465,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5930658
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €599 per maand
MINI Cooper E John Cooper Works Pakket XL Automaat
€ 46.140,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

MINI heeft de auto opnieuw uitgevonden. De volledig elektrische MINI Electric is duurzaam, maar biedt tegelijk veel rijcomfort en geweldige prestaties. De techniek van deze auto is radicaal anders dan u gewend bent. U rijdt zacht zoemend naar uw bestemming, de actieradius van de accu's is ruimschoots voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 10 Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. In weer en wind een cabriosensatie? Dat kan met het riante glazen panoramadak. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding en donker getint glas achter.

Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. Sublieme sound aan boord is niet vergeten. Het Harman/Kardon audiosysteem pakt op verzoek fenomenaal uit. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Nog meer gemak biedt keyless entry. Met dit comfortsysteem kunt u de portieren ontgrendelen en afsluiten zonder dat u de sleutel in uw handen heeft. De uitrusting van deze MINI is met Harman Kardon-audiosysteem, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting behoorlijk compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Route- en rij-info aflezen van de voorruit? Met de head-up display hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te halen!

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Electric aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u