WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE John Cooper Works Pakket M Automaat

€ 44.790,00

PRIVATE LEASE EUR 454,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5939201
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €583 per maand
MINI Cooper E John Cooper Works Pakket M Automaat
€ 44.790,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij is doordacht innovatief en duurzaam als geen ander: de elektrische MINI Cooper biedt met zijn elektrische aandrijving een ongekende rijervaring. Ervaar de kracht en stilte van de elektromotor tijdens het rijden. U kunt deze nieuwe auto nu direct verkrijgen, want hij is op voorraad. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Verder is de MINI uitgerust met: LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Met het digitale dashboard kunt u de cockpit-interface naar uw voorkeur instellen. De vier camera's die samen de 360 graden camera vormen, bieden u de mogelijkheid om obstakels in elke richting te zien. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. Naast de routeinformatie van het navigatiesysteem kunt u muziek via het audiosysteem ook online beluisteren via bluetooth. Radio komt via DAB+, dus ook hier hoge kwaliteit. Deze MINI is voorzien van dashboard met spraakbediening, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

De MINI Cooper is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Blik op de weg houden? U hoeft uw hoofd niet meer te draaien om het dashboard te zien, dankzij de head-up display. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Ook helpen het dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe Cooper. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u