WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE John Cooper Works Pakket M Automaat

€ 44.790,00

PRIVATE LEASE EUR 454,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5935867
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €583 per maand
MINI Cooper E John Cooper Works Pakket M Automaat
€ 44.790,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U voelt zich meteen thuis achter het stuur van deze MINI Cooper, met zijn ruime en comfortabele interieur. Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie hebt u met deze auto een rijbereik dat ruim voldoende is voor de meeste dagelijkse ritten. En u zult zien, de tijd die nodig is om de batterij op te laden, valt enorm mee. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze MINI Cooper is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. Wind, sneeuw, hagel, regen... allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Het digitale dashboard rekent mee, denkt mee en rijdt mee. Alle info overzichtelijk in beeld, overal. Met de 360 graden camera op deze auto wordt parkeren in smalle parkeerplekken een makkie dankzij het optimale zicht dat het apparaat levert. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Met uw smartphone maakt u overal contact met de auto. Remote services geven direct inzicht in uiteenlopende functies en zijn op afstand te activeren. Deze auto is voorzien van navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Route- en rij-info aflezen van de voorruit? Met de head-up display hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te halen! De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Cooper aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u