WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Favoured Pakket M Automaat

€ 44.390,00

PRIVATE LEASE EUR 531,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5941513
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €576 per maand
MINI Cooper E Favoured Pakket M Automaat
€ 44.390,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Handig, zo'n hatchback. Aan de achterzijde een extra deur, om makkelijk in en uit te laden. De techniek van deze auto is radicaal anders dan u gewend bent. U rijdt zacht zoemend naar uw bestemming, de actieradius van de accu's is ruimschoots voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze MINI Cooper is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding en donker getint glas achter.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Altijd uw handen vrij om deuren of bagageklep te openen, dankzij de keyless entry. Ook lederen sportstuur, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting zijn aan boord.

Deze MINI is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron