WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Direct leverbaar

MINI CooperE Favoured Pakket M Automaat

€ 44.390,00

PRIVATE LEASE EUR 531,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5935329
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €576 per maand
MINI Cooper E Favoured Pakket M Automaat
€ 44.390,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hatchbacks zijn populair. Relatief licht en zuinig, en toch als het moet een indrukwekkende hoeveelheid ruimte. Helemaal als de achterbank wordt weggeklapt. Power, stilte en nul procent uitlaatgas krijgt u met de elektromotor. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding en donker getint glas achter.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Met keyless entry kunt u portieren ontgrendelen zonder dat u de sleutel in uw hand houdt. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen sportstuur, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Zoals u mag verwachten van deze MINI Electric is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het Top Gun-gevoel komt van de head-up display, die alle dashboardinfo in het rijzicht projecteert.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron