WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Favoured Pakket M Automaat

€ 44.390,00

PRIVATE LEASE EUR 448,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5930544
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €576 per maand
MINI Cooper E Favoured Pakket M Automaat
€ 44.390,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Van deze hatchback maak je in een handomdraai een twoseater met hartstikke veel laadruimte. Schoon, stil en fiscaal vriendelijk: met de elektromotor is het zuinig zoeven! Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze MINI Electric voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Ook LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.

Het eigentijdse interieur wordt natuurlijk helemaal volmaakt met het digitale dashboard. De 360 graden camera op deze auto is een innovatieve functie die de obstakels rondom de auto in beeld brengt voor een optimaal zicht. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. Naast de routeinformatie van het navigatiesysteem kunt u muziek via het audiosysteem ook online beluisteren via bluetooth. Radio komt via DAB+, dus ook hier hoge kwaliteit. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Ook dashboard met spraakbediening, automatische airconditioning, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting zijn aan boord.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Ogen op de weg en toch alle dashboardinfo in beeld? Daar zorgt de head-up display voor! Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Electric bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u