WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Favoured Pakket M Automaat

€ 44.390,00

PRIVATE LEASE EUR 531,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5930616
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €576 per maand
MINI Cooper E Favoured Pakket M Automaat
€ 44.390,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U voelt de onbeperkte kracht van elektrische aandrijving, elke keer als u op weg gaat met deze MINI Electric. CO2-uitstoot? Met de elektromotor rijdt u stil en schoon! Deze gloednieuwe wagen is onmiddellijk uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Het panoramadak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Natuurlijk behoren LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding en donker getint glas achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Zoals u weet, liggen de autosleutels altijd onderin de boodschappentas die u sjouwt. Geen probleem bij deze MINI Electric. De token in uw jaszak wordt van dichtbij gesignaleerd door de keyless entry en alle sloten gaan automatisch open. Deze auto is voorzien van parkeerassistent, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. U hoeft uw ogen niet meer van de weg te halen om dashboardinformatie te checken. De head-up display projecteert het rechtstreeks in uw zichtveld.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze Electric staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron