WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Direct leverbaar

MINI CooperE Favoured Pakket L Automaat

€ 45.690,00

PRIVATE LEASE EUR 547,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5935403
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €591 per maand
MINI Cooper E Favoured Pakket L Automaat
€ 45.690,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hatchbacks zijn populair. Relatief licht en zuinig, en toch als het moet een indrukwekkende hoeveelheid ruimte. Helemaal als de achterbank wordt weggeklapt. Stil en stevig optrekken zonder extra uitstoot? De elektromotor zorgt ervoor! Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Alle benodigde informatie helder in beeld: het digitale dashboard is een geweldige rijhulp. Met de hulp van vier camera's, biedt de 360 graden camera op deze auto een panoramisch zicht, wat bijzonder nuttig is bij het parkeren en manoeuvreren. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Mocht zich een probleem voordoen, dan krijgt u via remote services op uw smartphone te zien wat er precies aan de hand is, waar u ook bent. Ook navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor horen tot de voorzieningen op deze auto.

Aan boord van deze MINI houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron