WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Favoured Pakket L Automaat

€ 45.690,00

PRIVATE LEASE EUR 460- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5935409
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €591 per maand
MINI Cooper E Favoured Pakket L Automaat
€ 45.690,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Nooit meer een krappe kofferbak; deze heerlijke hatchback geeft u zoveel ruimte als u wilt! Fiscaal aantrekkelijk is de elektromotor, waarmee u niet alleen stil maar ook uitermate pittig kunt rijden. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Onderweg heeft u extra veel te zien dankzij het glazen panoramadak. Natuurlijk behoren LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding en donker getint glas achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio... de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! Het complete geluidspectrum van uw favoriete muziek wordt geleverd door het Harman/Kardon audiosysteem. Deze MINI Electric is voorzien van keyless entry, waardoor de portieren en achterklep vanzelf open gaan als u in de nabijheid komt. Ook is de MINI uitgerust met: Harman Kardon-audiosysteem, lederen sportstuur, DAB ontvangst, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

De MINI Electric is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Ogen op de weg en toch alle dashboardinfo in beeld? Daar zorgt de head-up display voor!

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u