WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Classic Pakket S Automaat

€ 41.690,00

PRIVATE LEASE EUR 424,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5939138
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €536 per maand
MINI Cooper E Classic Pakket S Automaat
€ 41.690,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Iedere rit in een elektrische auto is een weldaad: u rijdt ontspannen en in alle rust, er is volop vermogen en u komt verkwikt op uw bestemming aan. Het aantal kilometers dat u op een acculading kunt rijden, is ruimschoots genoeg voor de gangbare dagelijkse ritten, en het opladen kan in de meeste gevallen 's nachts gebeuren. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 10 Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Voor het pittige uiterlijk én goed gesteund zitten zorgen de sportstoelen. Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Ontdek de digitale mobiliteitswereld, met zijn dashboard dat alle noodzakelijke informatie projecteert om uw reis comfortabel en veilig te maken. Met de hulp van vier camera's, biedt de 360 graden camera op deze auto een panoramisch zicht, wat bijzonder nuttig is bij het parkeren en manoeuvreren. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. En deze auto heeft ook navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry als standaard uitrusting.

U geniet nog meer van het rijden met uw MINI omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Belangrijke ritfuncties permanent in uw zichtveld: dat is het voordeel van de head-up display. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Cooper aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u