WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Classic Pakket S Automaat

€ 41.690,00

PRIVATE LEASE EUR 424,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5928613
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €536 per maand
MINI Cooper E Classic Pakket S Automaat
€ 41.690,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu laden: 3-fasen
Accu snelladen: ja

MINI heeft de auto opnieuw uitgevonden. De volledig elektrische MINI Cooper is duurzaam, maar biedt tegelijk veel rijcomfort en geweldige prestaties. Schoon, stil en fiscaal vriendelijk: met de elektromotor is het zuinig zoeven! De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 10 De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Rij- en route-info wordt perfect in beeld gebracht door het digitale dashboard. Met de 360 graden camera op deze auto wordt parkeren in smalle parkeerplekken een makkie dankzij het optimale zicht dat het apparaat levert. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Deze auto is voorzien van navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

Deze MINI biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Op de weg letten én tegelijk belangrijke info aflezen? Het head-up display zorgt ervoor! De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. In deze MINI vinden we verder een dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze Cooper te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u