WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Classic Pakket S Automaat

€ 41.690,00

PRIVATE LEASE EUR 424,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5933296
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €536 per maand
MINI Cooper E Classic Pakket S Automaat
€ 41.690,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De ruimte van een stationwagen in het uiterlijk van een handige stadsauto. Daarmee noemen we meteen een van de grootste pluspunten van deze hatchback. De elektromotor laat u geluidloos over de weg gaan. Wat een verademing, en zoveel power ook nog! Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard is een perfecte bijrijder. Alles benodigde informatie is permanent zichtbaar of opvraagbaar. Het gebruik van de 360 graden camera op deze auto zorgt voor een groter gezichtsveld en helpt de dode hoeken te elimineren. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Locatie, motorconditie, storingen... via Connected Services krijgt u alle vitale info over de auto door. Ook handig bij pech! Het audiosysteem is gecombineerd met het navigatiesysteem en biedt volop entertainment en routeinformatie. De hoge, eigentijdse kwaliteit wordt geleverd door bluetooth en natuurlijk DAB+. De MINI is standaard voorzien van: dashboard met spraakbediening, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor en keyless entry.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Altijd uw blik op de weg: met de head-up display hoeft u geen moment uw ogen te verplaatsen. De info wordt geprojecteerd in het zichtveld voor u. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze Electric te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u