WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Direct leverbaar

MINI CooperE Classic Pakket S Automaat

€ 41.690,00

PRIVATE LEASE EUR 499,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5933300
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €536 per maand
MINI Cooper E Classic Pakket S Automaat
€ 41.690,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij het ontwerpen van de MINI Electric stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Ervaar de kracht en stilte van de elektromotor tijdens het rijden. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De meegeleverde stoelverwarming zorgt in no time voor een behaaglijk gevoel als het buiten koud is.

Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. De centrale ontgrendeling gebeurt automatisch dankzij de keyless entry. Deze MINI is voorzien van lederen sportstuur, DAB ontvangst, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Recht voor u ziet u de weg én alle dashboardinformatie dankzij de head-up display

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Electric aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron