WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Classic Pakket S Automaat

€ 41.690,00

PRIVATE LEASE EUR 424,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5933228
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €536 per maand
MINI Cooper E Classic Pakket S Automaat
€ 41.690,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een stationwagen heeft de naam, de hatchback de ruimte. En helemaal naar keuze. Met de achterbank neer is het helemaal een laadvloer! Natuurlijk is de actieradius mede afhankelijk van de weersomstandigheden, maar een volle acculading is over het algemeen voldoende voor de gewone dagelijkse ritten. Het opladen kan gewoon 's nachts, terwijl u slaapt. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 10 kilometer heeft gereden sinds 2024. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet.

Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Met keyless entry opent en sluit u de portieren zonder dat u de sleutel vasthoudt. Met lederen sportstuur, DAB ontvangst, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting is deze auto helemaal compleet.

Deze MINI is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen!

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze Electric te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u