WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Direct leverbaar

MINI CooperE Classic Pakket S Automaat

€ 42.590,00

PRIVATE LEASE EUR 512,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5930680
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €552 per maand
MINI Cooper E Classic Pakket S Automaat
€ 42.590,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een stationwagen heeft de naam, de hatchback de ruimte. En helemaal naar keuze. Met de achterbank neer is het helemaal een laadvloer! Eindelijk elektrisch rijden? Deze auto is voorzien van een elektromotor. Dus stil, schoon én snel! We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. Als u de stuurverwarming inschakelt, geniet u van weldadige warmte voor uw handen en vingers. Bij de rijke uitrusting horen ook Full LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Duik in de digitale wereld van mobiliteit waar alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en veilige rit, wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Met de 360 graden camera kunt u elk obstakel of gevaar rondom de auto detecteren, wat uw veiligheid verhoogt. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio... de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren terwijl u luistert naar digitale radiozenders of muziek streamt vanaf uw telefoon. En deze auto heeft ook dashboard met spraakbediening, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor en keyless entry als standaard uitrusting.

U geniet nog meer van het rijden met uw MINI omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Jachtvliegers weten het al jaren: belangrijke info projecteer je in je zichtveld zodat je je hoofd niet meer hoeft te draaien. De hier aanwezige head-up display doet precies hetzelfde! Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Electric bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron