WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Classic Pakket S Automaat

€ 42.590,00

PRIVATE LEASE EUR 512- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5930582
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €552 per maand
MINI Cooper E Classic Pakket S Automaat
€ 42.590,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Nooit meer een krappe kofferbak; deze heerlijke hatchback geeft u zoveel ruimte als u wilt! Met de combinatie van elektrische aandrijving en automatische transmissie manoeuvreert u soepel door het verkeer. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties.

Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. Met keyless entry kunt u portieren ontgrendelen zonder dat u de sleutel in uw hand houdt. Ook DAB ontvangst, parkeerassistent, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting zijn aan boord.

Deze MINI biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Hou de weg in het vizier! De head-up display zorgt dat u de dashboardinfo in beeld geprojecteerd krijgt.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Electric bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron