WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Classic Pakket L Automaat

€ 44.590,00

PRIVATE LEASE EUR 450,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5933399
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €580 per maand
MINI Cooper E Classic Pakket L Automaat
€ 44.590,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De ruimte van een stationwagen in het uiterlijk van een handige stadsauto. Daarmee noemen we meteen een van de grootste pluspunten van deze hatchback. De actieradius van deze auto is ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten en de laadtijd zal u nog verbazen. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Als de 'r' in de maand zit, komt zo'n verwarmd stuurwiel als geroepen! Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Duik in de digitale wereld van mobiliteit waar alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en veilige rit, wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. De 360 graden camera op deze auto is een innovatieve functie die de obstakels rondom de auto in beeld brengt voor een optimaal zicht. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Locatie, motorconditie, storingen... via Connected Services krijgt u alle vitale info over de auto door. Ook handig bij pech! Bij een auto van topkwaliteit hoort geluid van topkwaliteit. Daarom is deze auto voorzien van een Harman/Kardon audiosysteem. Ook is de MINI uitgerust met: dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze MINI in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Onderweg worden ritfuncties naar keuze op de voorruit geprojecteerd met de head-up display. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Electric bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u