WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Classic Pakket L Automaat

€ 44.590,00

PRIVATE LEASE EUR 450,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5936661
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €580 per maand
MINI Cooper E Classic Pakket L Automaat
€ 44.590,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij biedt volop ruimte, deze MINI Electric, en dankzij zijn elektrische aandrijving is er ook plenty vermogen voor een dynamische rijstijl. De elektromotor laat u geluidloos over de weg gaan. Wat een verademing, en zoveel power ook nog! Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Regen, wind, hagel, sneeuw? Als het buiten guur is, doet de stoelverwarming z'n weldadige werk! Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen en donker getint glas achter.

Communiceren met uw auto? Dat gaat via remote services. Met uw smartphone maakt u waar dan ook contact om allerlei functies te checken of te activeren. Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van sublieme geluidstechnologie. Dankzij de keyless entry nooit meer graven in uw zakken of tassen op zoek naar de autosleutel. Uw auto herkent u en zet de deuren open! De MINI is standaard voorzien van: Harman Kardon-audiosysteem, lederen sportstuur, DAB ontvangst, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Electric samen. Op de weg letten én tegelijk belangrijke info aflezen? Het head-up display zorgt ervoor!

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Electric bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u