WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Classic Pakket L Automaat

€ 45.490,00

PRIVATE LEASE EUR 544,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5935380
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €587 per maand
MINI Cooper E Classic Pakket L Automaat
€ 45.490,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Compact en toch royaal met ruimte, deze hatchback. Ideaal met de extra deur aan de achterzijde. Dankzij de automatische transmissie en elektrische aandrijving, navigeert u gemakkelijk door het verkeer. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Het panoramadak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED koplampen en donker getint glas achter.

U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Bij een auto van topkwaliteit hoort geluid van topkwaliteit. Daarom is deze auto voorzien van een Harman/Kardon audiosysteem. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Dankzij de keyless entry nooit meer graven in uw zakken of tassen op zoek naar de autosleutel. Uw auto herkent u en zet de deuren open! En deze auto heeft ook Harman Kardon-audiosysteem, lederen sportstuur, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting als standaard uitrusting.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze Electric te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron