WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperC John Cooper Works Pakket M Automaat

€ 47.442,00

PRIVATE LEASE EUR 771,- (48 mnd/10.000 km)

NL5934529
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €614 per maand
MINI Cooper C John Cooper Works Pakket M Automaat
€ 47.442,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U hoeft geen grote auto om toch ruimte te hebben als het nodig is. Da's nou typisch een van de extra's die deze hatchback biedt. U hoeft niet langer te wachten, deze splinternieuwe auto is nu direct beschikbaar In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. Ook LED koplampen, adaptief onderstel, antracietkleurige hemelbekleding en donker getint glas achter zijn aan boord.

De sensor van de keyless entry herkent u op korte afstand en ontgrendelt de portieren automatisch. Ook DAB ontvangst, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Cooper samen. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze Cooper te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron