WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperC John Cooper Works Pakket M Automaat

€ 47.692,00

PRIVATE LEASE EUR 599,- (48 mnd/10.000 km)

NL5942820
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €618 per maand
MINI Cooper C John Cooper Works Pakket M Automaat
€ 47.692,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze gloednieuwe wagen is onmiddellijk uit voorraad leverbaar. Een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Wat een heerlijk ruim gevoel en zoveel licht geeft dat glazen panoramadak! Als de 'r' in de maand zit, komt zo'n verwarmd stuurwiel als geroepen! U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, antracietkleurige hemelbekleding en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Rijfuncties worden glashelder en overzichtelijk weergegeven via het digitale dashboard. Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio... de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! De MINI is standaard voorzien van: navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Jachtvliegers doen het al jaren, maar u kunt het nu ook: met de head-up display functie-informatie aflezen zonder uw ogen van de weg te halen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u