WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperC Favoured Pakket M Automaat

€ 45.941,00

PRIVATE LEASE EUR 586,- (48 mnd/10.000 km)

NL5942808
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €596 per maand
MINI Cooper C Favoured Pakket M Automaat
€ 45.941,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hatchbacks zoals deze MINI 3-deurs bieden het allemaal: een ruim interieur, fijne rijeigenschappen en comfortabel weggedrag. U hoeft niet langer te wachten, deze splinternieuwe auto is nu direct beschikbaar De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Stel de interface voor uw cockpit naar wens in met het digitale dashboard van deze auto. Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. De uitrusting van deze MINI is met navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor behoorlijk compleet.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze 3-deurs te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u