WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperC Favoured Pakket L Automaat

€ 47.074,00

PRIVATE LEASE EUR 594,- (48 mnd/10.000 km)

NL5934511
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €607 per maand
MINI Cooper C Favoured Pakket L Automaat
€ 47.074,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Vergeet de beperkingen van een aparte kofferbak. De extra deur van deze hatchback geeft toegang tot een zee van ruimte. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De R in de maand? Dan is het tijd voor de luxe van de meegeleverde stoelverwarming! Het panoramadak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Ontdek de digitale mobiliteitswereld, met zijn dashboard dat alle noodzakelijke informatie projecteert om uw reis comfortabel en veilig te maken. Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. Voor een complete muziekervaring is deze auto voorzien van een Harman/Kardon audiosysteem. Extra opties op deze auto zijn: dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u