WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperC Classic Pakket S Automaat

€ 43.474,00

PRIVATE LEASE EUR 564,- (48 mnd/10.000 km)

NL5946864
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €560 per maand
MINI Cooper C Classic Pakket S Automaat
€ 43.474,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Vergeet de achterklep en de benauwde kofferruimte. Via de vijfde deur is het makkelijk in- en uitladen. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en metallic lak.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Handig en veilig: Connected Services. Alle vitale functies en data van de auto checkt u via de app op uw smartphone. Deze auto is voorzien van navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Cooper aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u