WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperC Classic Pakket L Automaat

€ 45.950,00

NLGBP-18-K
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €596 per maand
MINI Cooper C Classic Pakket L Automaat
€ 45.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Compact en toch royaal met ruimte, deze hatchback. Ideaal met de extra deur aan de achterzijde. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 6999 kilometer heeft gereden sinds 2024. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de driecilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten ook tot de uitrusting van deze complete auto.

U wordt geïntroduceerd tot de digitale wereld van mobiliteit waarop alles wat u wenst wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Dankzij de 360 graden camera kunt u zowel de voor- als achterzijde van het voertuig in het oog houden, wat bijdraagt aan een veiligere rijervaring. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. Boven op alle andere extra's is het Harman/Kardon audiosysteem een vermelding waard. Wat een topklasse geluid! Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en draadloos opladen.

Aan boord van deze MINI houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Een veilige rit voor ogen: daarvoor zorgt de head-up display! U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Cooper aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u