WhatsappEmail
MINI ClubmanMINI ClubmanMINI ClubmanMINI Clubman
Beschikbaar

MINI ClubmanCooper Chili Automaat

€ 25.900,00

NLH-506-NJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €338 per maand
MINI Clubman Cooper Chili Automaat
€ 25.900,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 80311KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Voor deze MINI Clubman moet u snel zijn, want die gaat aandacht krijgen. Net binnen, maar daar blijft-ie niet lang! De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze MINI Clubman voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Ontspannen rijden in een optimale zithouding: daarvoor zorgen de comfortstoelen. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen in dashboard opgenomen navigatiesysteem vertelt u alles! De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Op het stuur bevinden zich ook de schakelaars waarmee u de audio bedient. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Met regensensor, cruise control, sportstuurwiel, keyless entry, isofix-aansluiting en boordcomputer is deze auto helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze MINI Clubman is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u