WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioCooper Chili Aut. Automaat

€ 27.950,00

NLG-697-ZT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €366 per maand
MINI Cabrio Cooper Chili Aut. Automaat
€ 27.950,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 62675KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Alle technologie in de MINI Cabrio is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2020 heeft 62675 kilometer op de teller staan. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Prettig zitten maakt elke rit ontspannen dankzij de comfortstoelen. Ook LED koplampen, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels, softtop en windscherm horen tot de voorzieningen op deze auto.

Audiosysteem en in dashboard opgenomen navigatiesysteem zijn gecombineerd. Zo wordt zelfs gesproken route-informatie een luisterervaring! En dankzij bluetooth klinkt uw favoriete playlist geweldig. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze MINI Cabrio voorzien van parkeersensoren! Is het maar een buitje of een constante regenstroom? De regensensor reageert altijd accuraat! Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z'n recht. De sensor van de keyless entry herkent u van dichtbij en ontgrendelt de auto alvast voor u.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u deze zomer nog met open dak wilt rijden, maak dan nu een afspraak voor een proefrit met deze cabrio.

Alle opties

ExterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron