WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioCooper Classic Aut. Automaat

€ 46.059,00

PRIVATE LEASE EUR 748,- (48 mnd/10.000 km)

NL5922960
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €598 per maand
MINI Cabrio Cooper Classic Aut. Automaat
€ 46.059,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Laat u niets wijsmaken, deze MINI Cabrio biedt alles wat u van een auto verlangt. U kunt deze nieuwe auto nu direct verkrijgen, want hij is op voorraad. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten zijn aan boord.

Zo'n lekkere jonge auto heeft natuurlijk leuke extra's, zoals remote services. Met een speciale app maakt u overal verbinding met de auto. Zo kunt u functies activeren en controleren. Het navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Deze auto is voorzien van lederen sportstuur, parkeersensoren achter, regen- en lichtsensor, cruise control, keyless entry en buitentemperatuurmeter.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Cabrio samen. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron