WhatsappEmail
MINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deurs
Direct leverbaar

MINI 5-deursOne Business Edition Handgeschakeld

€ 16.950,00

NLG-585-BB
Dealer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €219 per maand
MINI 5-deurs One Business Edition Handgeschakeld
€ 16.950,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 93196KM stand
  • BenzineBrandstof
  • HandgeschakeldTransmissie

Omschrijving

Bij het ontwerp van de MINI 5-deurs is alles gedaan om een kwaliteitsauto neer te zetten. Ook deze MINI is dan ook een auto die tegelijk stijlvol, comfortabel en ingetogen luxueus is. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer LED-mistlampen voor, witte knipperlichten en in hoogte verstelbare passagiersstoel.

Deze MINI 5-deurs heeft naast een in dashboard opgenomen navigatiesysteem een uitstekend audiosysteem en smartphone connectiviteit. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

Alle opties

VeiligheidChevron
OverigeChevron