WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper S Rockingham GT Edition Aut. Automaat

€ 43.900,00

NLX-360-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €567 per maand
MINI 3-deurs Cooper S Rockingham GT Edition Aut. Automaat
€ 43.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze MINI 3-deurs maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2024 en komt van de eerste eigenaar. Met een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze MINI over uitstekende prestaties. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Het panoramadak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler en witte knipperlichten.

Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. Bij een sublieme rijervaring hoort superieur geluid: het Harman/Kardon audiosysteem levert de volmaakte soundtrack. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De uitrusting van deze auto is met Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, sportstuurwiel en keyless entry behoorlijk compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Net als in een straaljager kunt u altijd vooruit blijven kijken. De head-up display zorgt dat uw ogen geen seconde hoeven af te dwalen en projecteert alle benodigde info op de voorruit.. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Als u nieuwsgierig bent naar deze MINI 3-deurs, neem dan snel contact met ons op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u