WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Direct leverbaar

MINI 3-deursCooper Resolute Edition Aut. Automaat

€ 29.750,00

NLT-658-BH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €390 per maand
MINI 3-deurs Cooper Resolute Edition Aut. Automaat
€ 29.750,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 13014KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze MINI Resolute Edition is geleverd in Rebel Green gecombineerd met dak en buitenspiegelkappen in Pepper White en straalt pure sportiviteit uit. Deze kleur was voorheen alleen voorbehouden aan de sportieve motorisering, John Cooper Works.
Deze unieke auto beschikt over standaard Steptronic Sport transmissie, Comfort Plus Pakket, Driving Assistant Pakket en Connected Navigation Pakket.
Bepalende designkenmerken, zoals de omlijsting van de koplampen, grille en achterlichten, de side scuttles, de handgrepen van de portieren en de bagageklep zijn uitgevoerd in de exclusieve kleur Resolute Bronze. De MINI logo’s zijn uitgevoerd in Piano Black en vormen een aansprekend contrast, net als het in deze kleur uitgevoerde binnenframe van de grille.
De instaplijsten zijn voorzien van een Resolute opschrift, en de bonnet stripes op de motorkap kennen een patroon van parralel lopende lijnen in een kleur die verloopt van licht naar donker brons. Het asymmetrische design zorgt voor een hoogwaardig en opvallend uiterlijk in kenmerkende MINI stijl. De sportieve uitstraling is helemaal compleet met de 17” lichtmetalen wielen.
De exclusieve flair van het interieur wordt versterkt door sportstoelen in Black Pearl/Light Chequered stof/Leatherette, gecombineerd met zwarte armsteunen en kneerolls. Deze kleurencombinatie vormt een harmonieus geheel met de Rebel Green lakkleur en de zwarte en Resolute Bronze designaccenten. Het met nappaleer beklede sportstuurwiel is voorzien van een Resolute embleem op de onderste spaak.
Deze MINI Resolute Edition heeft ook modelspecifieke interieurpanelen, die de hoogwaardige stijl van de MINI versterken. Parallelle en gebogen lijnen in lichte bronskleur vormen een patroon van pinstripes op de zwarte oppervlakken. Daarmee sluiten ze aan op de structuur van de bonnetstripes. Met het lichtpakket, met LED interieurverlichting en Ambiente verlichting, komt het interieurdesign volledig tot zijn recht. De ring rond het centrale instrumentenpaneel is met laser gegraveerd, de portieren en cockpit zijn voorzien van lichte biezen. De portiergrepen zijn verlicht en ook de vloer bij het in- en uitstappen zijn verlicht.
De nieuwste generatie van het MINI bedieningssysteem is geoptimaliseerd voor een snelle en intuïtieve bediening van de voertuigfuncties, audio, communicatie, navigatie en apps. Het 8,8 inch touchscreen van het centrale instrumentenpaneel laat zich met swipe-bewegingen net zo bedienen als een tablet of smartphone.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 3-Deurs bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron