4 apr 2024Actie

WATT A DEAL

WATT A DEAL header

De nieuwe MINI Cooper E combineert een iconisch MINI design met milieuvriendelijke prestaties. Dit nieuwe model heeft een indrukwekkend bereik en snelle oplaadmogelijkheden. De perfecte balans tussen stijl en duurzaamheid. De MINI Cooper Electric rijd je nu al vanaf € 438,- per maand inclusief de SEPP-subsidieregeling op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Vraag een van onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.

Bekijk het aanbod

MINI Cooper E zijaanzicht

Meer over de nieuwe MINI Cooper Electric

De MINI Cooper E combineert het legendarische Go-Kart gevoel met emissievrij rijden. Dit model heeft een onderscheidend design en een premium kwaliteitsbeleving dankzij de mooie afwerking. De MINI Cooper E wordt aangedreven door een 96-cels hoogspanningsaccu met een capaciteit van 32,6 kWh, die onder de bodem van de auto is gemonteerd. Dit zorgt voor een extra laag zwaartepunt, wat niet alleen de stabiliteit en het rijgedrag verbetert, maar ook het nemen van bochten nog leuker maakt.

Het gestroomlijnde silhouet van de MINI Cooper E is zowel elegant als aerodynamisch. De vloeiende lijnen en de opvallende grille met de kenmerkende MINI-badge geven de auto een sportieve en dynamische uitstraling. De geïntegreerde LED-koplampen en achterlichten voegen niet alleen een futuristisch tintje toe, maar zorgen ook voor een heldere en efficiënte verlichting

Bekijk de MINI Cooper Electric

MINI Cooper E Flex LEase

MINI Flex Lease

Dit unieke aanbod voor de nieuwe MINI Cooper Electric is ook geldig in combinatie met MINI Flex Lease bij Dusseldorp MINI. Heb je interesse in het leasen van een MINI maar wil je niet aan een lange looptijd vast zitten? Dan bieden wij je bij Dusseldorp MINI een oplossing, namelijk MINI Flex Lease. Gedurende je leaseovereenkomst kunnen er namelijk verschillende situaties voorkomen waardoor je je contract zou willen beëindigen of van auto zou willen wisselen. Daarom kun je kiezen voor verschillende flexibele leasemogelijkheden:

  • Checkmark

    Flex Comfort

  • Checkmark

    Switch

  • Checkmark

    Flex Premium


Meer over MINI Flex Lease