WhatsappEmail
MINI Countryman
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanC John Cooper Works Pakket XL Automaat

€ 64.340,00

NLGDT-31-G
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €832 per maand
MINI Countryman C John Cooper Works Pakket XL Automaat
€ 64.340,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij is sportief en avontuurlijk, maar hij brengt u ook met het grootste gemak door druk verkeer. U hoeft niet langer te wachten, deze splinternieuwe auto is nu direct beschikbaar Voor de aandrijving van deze SUV zorgen een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Natuurlijk behoren LED koplampen, adaptief onderstel, antracietkleurige hemelbekleding, dakdraagsysteem, donker getint glas achter en verstelbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Trekhaak aanwezig. Maar dat zie je niet meteen, want het is een elektrisch inklapbare trekhaak. Geluid van premium kwaliteit is gegarandeerd dankzij het Harman/Kardon audiosysteem. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Komt u aanlopen, dan ontgrendelt de keyless entry gastvrij de sloten. Da's een makkelijke optie! Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn Harman Kardon-audiosysteem, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze MINI in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. In deze MINI vinden we verder een voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe Countryman. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u