WhatsappEmail
MINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deurs
Beschikbaar

MINI 5-deursCooper Camden Edition Aut. Automaat

€ 34.900,00

NLX-358-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €457 per maand
MINI 5-deurs Cooper Camden Edition Aut. Automaat
€ 34.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15001KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een keurige auto, dat is deze MINI 5-deurs, die 4001 kilometer heeft gelopen. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. Ook dakspoiler, donker getint glas achter, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Het infotainmentsysteem is niet alleen voorzien van een in dashboard opgenomen navigatiesysteem maar ook uitgerust met bluetooth en DAB-ontvanger. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Achter het stuur van deze MINI bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Deze MINI is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

De MINI 5-deurs is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze MINI 5-deurs, neem dan snel contact met ons op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u